23 децембар, 2014

UEPS: Svečana dodela priznanja najboljima


ADVERTISER-SERBIA.COM / BEOGRAD - Tradicionalna priznanja Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS) biće uručena u utorak, 23. decembra u 18 časova u Domu omladine na svečanosti Dan propagandista, u prisustvu nagrađenih, njihovih klijenata, članica i prijatelja Udruženja,  medija i ostalih brojnih zvanica

UEPS-ova priznanja su poslenicima iz ove branše značajan marker u profesionalnom delanju. Nagrada za životno delo UEPS-a i dalje je najznačajnije priznanje struke istaknutim pojedincima iz oblasti tržišnih komunikacija kod nas. Dragan Sakan (po kome je ustanovljena nagrada za inovativne i originalne ideje i projekte u oblasti tržišnih komunikacija), Vladimir Čeh, Ivan Stanković, Miša Lukić, dr Ivan Štajnberger, Ivo Laurenčić, Zoran Simjanović, Srđan Šaper, samo se neki od njih.
Već godinama veliki broj agencija, kompanija, medijskih kuća, udruženja i pojedinaca aplicira za neko od priznanja Udruženja. Ove godine na konkurs je prispelo više od 270 radova koji su pred žiri postavili vrlo težak i odgovoran zadatak, ali i zadovoljstvo da bude svedok stručnih znanja i talenta domaćih kreativaca u oblasti tržišnih komunikacija. Između ostalih, biće dodeljene nagrade za promociju srpske propagandne prakse u inostranstvu, za promotivne integrisane kampanje, za TV i radio spot, outdoor i print kampanju, zatim za kreativnu upotrebu medija, za najuspešniji sajamski nastup, kao i za PR i društveno odgovornu kampanju. Tu su i priznanja za odnos prema kupcu, za industrijski dizajn, kreiranje nove robne marke – pa sve do priznanja u oblasti digitalnih komunikacija koje su poslednjih godina doživele ekspanziju kreativnih rešenja. 
Sa tradicijom dugom 54 godine, osnivačima i članovima koji su renomirani stručnjaci iz raznih oblasti marketinškog angažovanja, UEPS se decenijama trudio i trudi da doprinese podizanju kvaliteta tržišnog komuniciranja kod nas. U današnjim uslovima zaoštrene tržišne utakmice, njegov osnovni zadatak, afirmacija i unapređenje marketinško-propagandne struke, čini se aktuelnijim i potrebnijim nego ikad. Dodela godišnjih priznanja je već godinama kruna tih nastojanja.

Нема коментара :

Постави коментар